

Podrobný popis
Zmes želé so sladkým cukrovinkami.
Zloženie: Glukózový sirup; cukor; Hnedý cukrový sirup; PŠENICA; dextróza; želatína; Mliečny cukor; škrob; Palmový olej; strúhaný kokos; Extrakt zo sladkého dreva (3 % na báze obsahu sladkého drievka); Okysličovadlo: kyselina citrónová; MLIEKO; Ovocná šťava z koncentrátu ovocnej šťavy: jablko, jahoda, citrón, malina, pomaranč, ananás; aróma, Nízkotučný kakaový prášok; Fyziologický roztok; Ovocné a zeleninové koncentráty: šafran, jablká, paprika, repa, mrkva, spirulina, sladké zemiaky, zemiaky, čierne ríbezle, citrón, pomaranč, paradajky, reďkovka, tekvica, čučoriedky, kivi, ibištek, aronia; Karamelový sirup; Želírujúce činidlo: agar; extrakt z bazy čiernej; Náter: včelí vosk biely a žltý, karnaubský vosk
Nutričné hodnoty na 100 g | |
---|---|
Energetická hodnota | 1539 kJ / 363 kcal |
Tuky | 2,3 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 1,3 g |
Sacharidy | 80 g |
z toho cukry | 57 g |
Bielkoviny | 4,6 g |
Soľ | 0,15 g |
Vláknina | 0 g |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Haribo, malá spoločnosť so sladkosťami.
Hans Riegel sa narodil v roku 1893 vo Friesdorfe pri Bonne a vyučil sa za cukrára a stáva sa spoločníkom spoločnosti Heinen & Riegel. 13. decembra 1920 zakladá HARIBO (HAns RIegel BOnn) a rozbieha svoju výrobu sladkostí v malej kuchyni s ničím iným ako s vrecom cukru, mramorovou doskou, stoličkou, sporákom, medeným hrncom a valčekom. Jeho manželka Gertrud sa v roku 1921 stala prvou zamestnankyňou novej spoločnosti.