Vitana Krkovička s cesnakom 28g
Kód: 99959Podrobný popis
Krkovička s cesnakom - Cesnak, čierne korenie, sladká paprika a sójová omáčka dodajú bravčové krkovičke typickú korenenú chuť. Zázvor, chilli a nové korenie sa postarajú o mierne pikantnú arómu, bylinky mäso krásne prevonia. Koreniaca zmes je vhodná ako na tradičnú prípravu pečeného alebo grilovaného bravčového mäsa, tak na zvýraznenie vypečenej šťavy z mäsa alebo na prírodné bravčové plátky.
Zloženie: Jedlá soľ 55 %, Cesnak sušený mletý 15 %, Cukor trstinový, Korenie čierny drvený, Paprika sladká mletá, Sušená sójová omáčka (sójové bôby, jedlá soľ), Horčica biela mletá, Chilli chipotle mleté, Zázvor mletý, Nové korenie mleté, Tymian mletý, Šalvia mletá, Bazalka
Môže obsahovať stopy sezamu, zeleru, mlieka.
Alergény sú označené tučným písmom.
Výživové hodnoty na 100g:
Energia | 741 kJ/175 kcal |
Tuky | 2,7 g |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 26,1 g |
z toho cukry | 8,7 g |
Bielkoviny | 8,4 g |
Soľ | 55,0 g |
Skúste recept s týmto korením:
Zapečená bravčová krkovička (4 porcie)
Ingrediencia: 750 g bravčovej krkovičky, 100 g šunky, 100 g anglickej slaniny, 300 g sterilizovaného leča, 50 g rastlinného oleja, 125 g strúhaného syra, 250 g smotany na šľahanie, 1 vrecúško zmesi Krkovička s cesnakom text-align: justify;"Krkovičku nakrájanú na plátky mierne naklepte, okraje narežte a okoreňte koreniacou zmesou. Na každý plátok mäsa položte plátok šunky a anglickej slaniny, lyžicu sterilizovaného leča a vložte do olejom vymasteného pekáča. Posypte strúhaným syrom, zalejte smotanou a pečte v rúre vyhriatej na 190 ° C domäkka, po dobu približne 45 minút. Ako prílohu odporúčame opečené zemiaky.
Dodatočné parametre
Kategória: | Korenie k receptom |
---|---|
Hmotnosť: | 23 g |
Príchuť: | Cesnak, Krkovička |
Výrobce: | VITANA, a.s. Mělnická 133 277 32 Byšice |
Krajina pôvodu: | Česká republika |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.